Jouw mentale en fysieke gezondheid volledig in balans

De wetenschappelijke benadering van je lichaam zorgt voor focus op wat voor jou echt belangrijk is.

schedule 30 apr 2024
bookmark_border Partners
create

Gewoon gezond is niet genoeg

LNGVTY focust zich op slimme keuzes voor een optimaal leven, gebaseerd op cutting edge wetenschap. Door de wetenschappelijke benadering van jouw gezondheid ontdek je jouw risico’s en bepaal je jouw focus zodat je een stevig fundament kan leggen voor jouw toekomst.

LNGVTY gaat een stap verder en heeft als motto; gewoon gezond is niet genoeg.

Je wordt bij LNGVTY ondersteund door een gezondheidscoach, een voedingsdeskundige en een client manager waarmee de implementatie van je gezondheidsplan soepel verloopt.

LNGVTY is een partner van Refind Yourself omdat de focus op een gezond lichaam aansluit bij mentale gezondheid. Alles staat in het teken van het maken van gezonde keuzes. Zo zijn wij in staat om echt naar het geheel te kijken en jou een plan kunnen aanbieden dat in alle opzichten bijdraagt aan volledige balans in je leven.

Miriam Diekman en Thomas Esselink op de foto voor het pand van Refind Yourself in Bussum.

Aan het woord is Thomas, samen met Alexander mede-oprichter van LNGVTY.

Thomas Esselink (co-founder LNGVTY): “Via mijn persoonlijke netwerk ben ik in contact gekomen met Miriam Diekman, de oprichtster van Refind Yourself, een exclusief programma voor mentale gezondheid. Haar visie intrigeerde mij direct. Miriam zag de complementaire mogelijkheden tussen onze bedrijven nog voordat ik het zelf zag. Ze benadrukte hoe de integratie van onze bedrijven niet alleen logisch was, maar essentieel voor een complementaire gezondheid. Gezondheid is namelijk niet abstract; het is een trendlijn.

Bij LNGVTY streven we ernaar deze lijn te vinden en te volgen, ons zo ver mogelijk van ziekte af bewegend, altijd richting een optimale gezondheid.

Stress en mentale gezondheidsproblemen kunnen ons letterlijk sneller oud maken en vatbaarder voor ziekten. Dit was een cruciaal moment van inzicht: mentale gezondheid is niet alleen een weerspiegeling van onze emotionele toestand, maar ook een directe invloed op onze fysieke gezondheid.

Dit maakte de samenwerking tussen LNGVTY en Refind Yourself een logische stap. Mentale gezondheid, samen met fysieke gezondheid, behoort tot de zes pijlers waarop we bij LNGVTY onze cliënten onderzoeken, adviseren en begeleiden.

Mentale gezondheid heeft een directe invloed op je fysieke gestel

Mentale gezondheid, zo leerde ik van Miriam, gaat niet specifiek over uit een dal klimmen.

Miriam: “Mentale gezondheid gaat over gezonde keuzes maken op ieder gebied, het gaat over helder en bewust leren denken, omdat de kracht van je gedachten immens is. Het gaat erom het leven te leren omarmen en accepteren, met alle uitdagingen die daarbij horen. Het leven is niet maakbaar, maar je hebt absoluut invloed op de wijze waarop je omgaat met life-events. Blijf je aan het roer staan van je leven ongeacht de storm die woedt, of zwelg je in zelfmedelijden, frustratie of verbittering? Het belangrijkste project waar je ooit aan zult werken dat ben je namelijk zelf.”

Dit is vooral relevant voor mensen die op het oog alles hebben, maar toch worstelen met mentale uitdagingen. De doelgroep waar Refind Yourself en LNGVTY zich primair op richten.

Waarom is het cruciaal om vroegtijdig in te grijpen?

Thomas: De wisselwerking tussen lichaam en geest betekent dat problemen in het ene gebied vaak leiden tot problemen in het andere. Door preventief te werken en zowel fysieke als mentale gezondheid te adresseren, kunnen we veel voorkomende valkuilen voorblijven.

Met Refind Yourself hebben we de mogelijkheid om een completer en meer geïntegreerd gezondheidsprogramma aan te bieden, waardoor onze cliënten niet alleen gezonder zijn, maar zich ook zo voelen. Dit is de toekomst van Longevity.

Exclusief voor Refind Yourself bezoekers: Plan een vrijblijvend gesprek in met Thomas!

Ook aan de gang met jezelf? Vul de vragenlijst in en plan aansluitend een gratis kennismakingsgesprek. Of maak meteen een afspraak met Thomas!