De Nieuwe Aarde

Wij geloven dat elk wakker mens bijdraagt aan het realiseren van de Nieuwe Aarde. De verantwoordelijkheid en potentie hiervoor is in ieder van ons aanwezig. Om jou hierbij te ondersteunen, daar komen wij graag ons bed voor uit.

Het ontstaan van Waar8ig

Op 23 juni 2023 hebben wij – Bouke de Boer en Dorien Groot – WAARACHTIG aangemeld bij de Kamer van Koophandel. Weer samen verder, in een nieuwe vorm, uitvoering gevend aan onze lotsbestemming. Zo logisch, het pad van onze ziel creërend, ontdekkend, volgend. Een korte beschrijving van dit proces:

Al langere tijd voelden wij dat we vanbinnen geroepen werden om een volgende stap te maken. Hier gehoor aan geven was en is voor ons bijzonder boeiend en uitermate intens. Een proces waarin wij de beweging moesten maken 'van oud naar nieuw’. Het loslaten van het oude – het door anderen laten voortzetten van NTI NLP – en het vormgeven van het nieuwe. Van oud naar nieuw; een universeel proces wat zich met regelmaat in ieder mensenleven afspeelt. En nu zijn wij dit proces ook weer aangegaan in ons leven. Een creatief proces, vol verlangen en gretigheid, vol verwachting, vol niet-weten, en vooral vol vertrouwen. Begeleid en gedragen door een door ons veel gebruikte uitspraak: Trust the process, enjoy the ride. Kortom: tijd voor nieuw. En precies de juiste tijd voor WAARACHTIG.

Wat je van ons vooral kunt verwachten (Matt Kahn citerend) is: radicale eerlijkheid. En die begint… jawel, met het luisteren naar onze eigen innerlijke boodschappen, de boodschappen vanuit ons hart…

Direct contact met Waar8ig

Meer weten over Waar8ig?

Kijk vooral even op de mooie website van Waar8ig en laat je inspireren door Dorien en Bouke.

Start vandaag nog samen met Refind en breng de balans terug in je leven

Samen brengen we de balans in je leven terug zodat je alles weer aan kan. Of dat nou gerelateerd is aan relaties, werk, een dosering-probleem of een trauma; wij helpen jou.