Zet je denken en voelen in beweging; en durf te doen

Meta is afgestudeerd psychosociaal -en kindertherapeut en opende haar praktijk in 2012 waar ze als therapeut en coach volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar behandelt in binnen- en buiteland. Hierbij is zij gespecialiseerd in een systemische benadering waarbij hechting en het kennen van je eigen biografie key is. Ze houdt zich tijdens sessies bezig met de vraag hoe jij jezelf ziet en hoe een ander jou ervaart en focust op positieve verandering, met de nadruk op dat je zelf aan het stuur zit en regie durft te pakken over jouw eigen leven.

Naast 1 op 1 coaching geeft zij ook ouderschap-, persoonlijke ontwikkeling- en relatie coaching. In de afgelopen jaren heeft ze in haar praktijk meer dan duizend eerlijke, nare en ware verhalen van ouders en kinderen gehoord die ogenschijnlijk gelukkig waren, maar waar veel verdriet achter schuil ging. Verhalen waarbij triggers, trauma’s en doorgegeven disfunctionele patronen van ouders de relatie met hun kinderen verstoord. Hierover schreef ze het boek “Ik moet toch mijn klootzakje kwijt”. Dit boek gaat uiteindelijk over hoop, want de relatie met je kind verdient altijd een nieuwe kans.

Door de samenwerking tussen Meta Herman de Groot en Refind Yourself kunnen we jouw specifieke hulpvraag koppelen aan een expert op het gebied van ouder-kind relaties in combinatie met 1 op 1 personal coaching.

Direct contact met Meta Herman de Groot

Meer weten over Meta Herman de Groot?

Je leest alles over Meta op haar eigen website. Van coaching, retreats en opstellingen.

Start vandaag nog samen met Refind en breng de balans terug in je leven

Samen brengen we de balans in je leven terug zodat je alles weer aan kan. Of dat nou gerelateerd is aan relaties, werk, een dosering-probleem of een trauma; wij helpen jou.