Wij behandelen verslaving buiten de reguliere zorg om

Wij begrijpen dat een publiek figuur het belangrijk vindt dat er discreet wordt gehandeld. Bij Refind Yourself is discretie vanzelfsprekend. Buiten de reguliere zorg om staat ons team voor je klaar om je te helpen als je verslaafd bent aan drugs of alcohol.

Verslavingszorg van het hoogste niveau

Refind Private Addiction Care biedt een hoogwaardige behandeling, buiten de reguliere zorg om, voor private cliënten. Mensen die zich om wat voor reden dan ook niet thuis voelen in de reguliere zorg, die een “match” moeten hebben met hun behandelaar, maar ook voldoende uitgedaagd kunnen en willen worden. Mensen die niet op wachtlijsten willen staan en die dan ook bereid zijn om hier zelf voor te betalen.

Wij denken out of the box en vinden de juiste therapeut en behandeling die aansluit bij jouw wensen. Dat kan in ons sfeervolle pand in Bussum of buiten Nederland.

Indien je een discrete behandeling zoekt om jouw gedrags- of middelenverslaving het hoofd te kunnen bieden waarbij maximaal rekening wordt gehouden met jouw wensen, omstandigheden en mogelijkheden, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek. Geef je liever de voorkeur aan een persoonlijk gesprek op locatie, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Gedrags- en middelenverslaving zijn onze specialiteit

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de meest uiteenlopende verslavingen, of combinaties hiervan, te behandelen. Samen maken wij een plan dat precies bij jou past. Hierbij houden wij rekening met jouw persoonlijke omstandigheden en drukke schema.

Wij hebben geen wachttijd; je kan meteen starten.

Discreet en out of the box, gericht op blijvend herstel

Gejaagd, onrustig, altijd ‘aan’, een vol hoofd, altijd gespannen en tegelijkertijd doodmoe, geen energie, niet fit, uitgeblust, onzeker en down, nergens zin in. Ziek thuis. Ik wil weer plezier hebben, energie voor de dag, minder zorgen, lekker aan het werk zonder angst dat ik over mijn grenzen ga. Hoe heb ik dit zover laten komen?

Klinkt dit herkenbaar?

Tijdens het uitgebreide intake gesprek komen al deze onderwerpen aan bod zodat wij een goed beeld krijgen van jouw situatie.

Wij stellen vervolgens, samen met jou, een behandelplan op maat samen, klinisch of individueel. De behandeling kan vervolgens bij ons in Bussum, in het buitenland of binnen de veiligheid van jouw eigen omgeving plaatsvinden. Vanzelfsprekend behandelen we volgens de laatste wetenschappelijke en meest effectieve methode. Onze experts die jou bijstaan zijn specialisten die zich al langjarig bewezen hebben.

Refind Private Addiction Care heeft contacten met diverse top-klinieken in het buitenland zoals Betty Ford / Hazelden, Promises, The Priory Group, White River Manor en Montgo Lifestyle. Voor individuele sessies zijn zeer deskundige therapeuten beschikbaar.

De kosten van onze behandelingen worden niet vergoed door de verzekeraar.

Al sinds 2011 gericht op blijvend herstel

Als je verslaafd bent aan drugs, alcohol of medicijnen dan heb je iemand tegenover je nodig die weet wat de juiste manier is om iemand te helpen die in jouw situatie zit. Iedereen is weer anders en heeft andere redenen om te gebruiken. Wij zijn in staat om de vinger precies op de juiste plek te leggen en je hiermee een handvat te bieden om te kunnen starten met een leven in herstel.

Ben je benieuwd of je bij ons aan het juiste adres bent? Neem vrijblijvend contact op. Ons team staat voor je klaar.

Absolute discretie is belangrijk voor onze klanten

Samen brengen we de balans in je leven terug zodat je alles weer aan kan. Of dat nou gerelateerd is aan relaties, werk, een dosering-probleem of een trauma; wij helpen jou.