Jezelf verliezen in je werk of in je relatie

Op een gegeven moment in ons leven hebben we allemaal wel eens het gevoel dat we onszelf (een beetje) kwijt zijn. De balans tussen werk en privé is al een tijdje zoek, je wilt fit zijn maar het lukt niet, je voelt je eenzaam en vaak niet begrepen. Je loopt vast, depressie loert om de hoek. Je bedrijf glipt door je vingers, je loopt achter de feiten aan in je werk en leven, en je gaat nog een tandje harder door...

Wij helpen jou met het terugvinden van de balans

En dan is het fijn dat je gewoon bij ons naar binnen kunt lopen. Een kleine stap en je herstel is al begonnen. In een prettige boutique-achtige sfeer in ons pand in Bussum kom je tot rust en is er alle tijd en ruimte voor jouw vraag. Wij kijken met jou naar het geheel en maken een traject op maat voor jou!

Van trauma naar heling

“Mijn client komt uit een gezin waarin zij de jongste is van drie kinderen. De oudere broer is gokverslaafd. Iedereen liep op z’n tenen. Mijn client was vooral stil. Trok zich terug in  haar eigen (online) wereld op haar kamertje. Alle aandacht ging naar haar broer. Hij loog, hij bedroog, hij stal geld van het gezin. Mijn client leerde al snel niets te vragen en te vluchten. Emoties werden weggestopt.

Twintig jaar later zit mijn client tegenover mij.

Ze heeft de moedige stap naar hulp gezet.

Ze heeft nu zelf een gezin en een goede baan. En is op. Doodmoe van het nog steeds wegstoppen van haar emoties, doodmoe van het vluchten in steeds weer een nieuwe baan en verlangt naar ontspanning en te ontdekken wie zij nu echt is”.

Voorbeeld-traject van trauma naar heling

Hypnotherapie om snel, krachtig en veilig te komen bij de kern van je trauma, om te verwerken, te verlichten en te helen: het mag er zijn en hoeft tegelijkertijd niet meer die prominente en belemmerende plek in te nemen van toen.

Coachingsessies om de hypnotherapie en heling een duurzame basis te geven.

Van stress of burn-out naar balans in je leven

“Gejaagd, onrustig, altijd ‘aan’, een vol hoofd, altijd gespannen en tegelijkertijd doodmoe, geen energie, niet fit, uitgeblust, onzeker en down, nergens zin in. Ziek thuis. Ik wil weer plezier hebben, energie voor de dag, minder zorgen, lekker aan het werk zonder angst dat ik over mijn grenzen ga. Hoe heb ik dit zover laten komen?” Zomaar wat zinnen van de client die ik spreek tijdens het uitgebreide intake gesprek.

Voorbeeld-traject van stress of burn-out naar balans in je leven

Coaching en (kick)boksen: een combinatie traject om geest en lichaam te herstellen en te versterken. Coachingsessies voor inzicht, bewustwording en verandering. Vanuit de coaching worden thema’s vertaald naar één op één (kick)bokstrainingen op maat: grenzen stellen, stevig staan, in en uit stappen, diep ademhalen, zelfvertrouwen vergroten, emoties uiten, fit worden en plezier hebben!

Acupunctuur voor het herstellen van de balans in lichaam en geest en bereiken van een diepe ontspanning

Voedingssupplementen advies op maat ter ondersteuning, ontspanning en boosten van je energie.

Van belemmering naar groei

“Mijn client heeft alles mee, ogenschijnlijk. Succesvol, fijn gezin en een mooi huis. En toch, niet gelukkig. Twijfel, onzekerheid en angst regeren. Controle is elke dag noodzakelijk. En dat wordt steeds moeilijker. Alle mogelijke risico’s vooraf steeds uit de weg ruimen is slopend en zorgt voor stilstand. Als ik niks doe, gebeurt er ook niks”.

Voorbeeld-traject van belemmering naar groei

Coaching sessies voor inzicht, bewustwording en focus op mogelijkheden tot verandering en groei, stap voor stap.

Coaching en (kick)boksen: om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen, je zelfvertrouwen te vergroten, plezier te ervaren met en in jezelf en fit te worden!

Acupunctuur en breathwork voor diepe ademhaling, diepe ontspanning en dichter bij jezelf.

Start vandaag nog met het terugbrengen van balans in je leven

Samen brengen we de balans in je leven terug zodat je alles weer aan kan. Of dat nou gerelateerd is aan relaties, werk, een dosering-probleem of een trauma; wij helpen jou.