Refind At Work is de kracht van het geheel op de werkvloer

Refind At Work biedt ontwikkeltrajecten, (executive) coaching, intervisie en training voor medewerkers, teamleiders, hoger management en C-level executives. Geloof je als werkgever in het stimuleren van vitaliteit en duurzame persoonlijke groei? Zoek je als werknemer persoonlijke, kleinschalige begeleiding op maat voor jouw uitdagingen? Je hoeft het niet alleen te doen!

Refind helpt jou met het herpakken van de regie

Refind Yourself begeleidt organisaties in het (terug) pakken van de regie. Dat doen we altijd op basis van onze holistische aanpak en op maat. Wij geloven in de kracht van het geheel:

 • Vitaliteit en mentale weerbaarheid
 • Gedrag, houding en communicatie
 • Talent, kracht én belemmeringen

We starten met een uitgebreide intake om samen te kijken naar de beste aanpak voor de uitdagingen van jou en jouw organisatie!

Persoonlijke ontwikkeling

Je hebt alles in je om die stap te zetten in je carrière en toch,….je twijfelt, weinig zelfvertrouwen, kan ik het wel? Je bent net in een nieuwe functie begonnen, spannend, hoe ga ik dit goed aanpakken? Heb je behoefte aan feedback en hulp met je blinde vlekken? Heb je wat hulp nodig als het gaat om de soft skills? Wil je meer werken vanuit plezier, passie en talent? Wij gaan samen met jou aan de slag om het beste uit jezelf te halen!

Maatwerktraject coaching

 • Coaching in combinatie met hypnotherapie om inzicht te krijgen in je belemmeringen en kwaliteiten
 • Coaching in combinatie met (kick)boksen om je zelfvertrouwen te vergroten en mentaal en fysiek fit te worden
 • Coaching on the job

Stress en burnout klachten

Stress en burnout klachten herken je vaak aan o.a. lage energie, opgebrand, rusteloos, moeite met focus, concentratie en aandacht, veel ruis in de communicatie, overwerkt, slecht slapen, verstoorde work-life balans. Hoe ga je hiermee om? Wij gaan samen met jou aan de slag om je vitaliteit weer terug te krijgen en je duurzaam in je kracht te zetten zodat je met veel meer energie en plezier aan het werk kunt en de architect gaat worden van jouw eigen leven!

Maatwerktraject stress en burnout klachten

 • één op één begeleiding via coaching en/of coaching on the job
 • voedingsadviezen op maat
 • herstel en groei lichamelijke en mentale fitheid met coaching en (kick)boksen
 • hypnotherapie ter verwerking van trauma’s

Conflict op het werk

Lukt het maar niet om goed en effectief samen te werken met die andere collega? Lijkt het alsof je langs elkaar heen praat? Is er sprake van steeds terugkerende conflicten? Hou je dus maar je mond of schiet je juist te vaak in dominant en forcerend gedrag? Vind je het lastig je grenzen aan te geven? Ben je te conflictmijdend waardoor juist ruis en conflicten ontstaan? Herken je dit? Wij gaan samen met jou aan de slag om jezelf echt te leren kennen en je duurzaam in je kracht te zetten.

Maatwerktraject werkgerelateerde conflicten

 • Bewustwording en inzicht in jezelf via coaching en/of coaching on the job
 • Praktische handvatten, tools en vaardigheden specifiek gericht op jouw werkomgeving om een duurzame verandering te bewerkstelligen
 • Mediation gesprek(ken) met jou en je collega

Wees de inspirerende kracht binnen jouw bedrijf

Wees de inspirerende kracht in jouw bedrijf en zorg ervoor dat er een natuurlijke balans ontstaat waar iedereen wat aan heeft.

Wil je de volgende stap zetten en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Neem contact op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Voor teamleiders: leiding geven aan anderen

Stuur je teveel vanuit controle en kost dat heel veel energie? Krijg je de onderstroom in je team maar niet boven? Ben je op zoek naar je eigen stijl van leidinggeven? Ben je vooral heel hard aan het werk en heb je te weinig tijd voor je team? Stuur je vooral op basis van inhoud en wil je meer bouwen aan vertrouwen? Herken je dit? Wij gaan samen met jou aan de slag en focussen op je kracht en de mogelijkheden die jij hebt, zodat je de regie weer terug kunt pakken!

Maatwerktraject leiding geven aan anderen

 • Coaching met de focus op inzicht en bewustwording: wie ben jij? Wat is jouw kracht? Wat zijn jouw mogelijkheden? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Welk effect heeft dat op jezelf en je (werk)omgeving? Welke invloed heb je om het te veranderen?
 • Coaching on the job met de focus op praktische handvatten (omgaan met weerstand, onderstroom boven krijgen, sturen o.b.v. geïnformeerd vertrouwen, etc.) en feedback
 • Opstarten en begeleiden van intervisie bijeenkomsten met je team
 • Trainingen/teambuilding op maat voor jou en je team

A team is not a group of people who work together. A team is a group of people who trust each other.

Voor hoger management en C-level executives

Stuur je teveel op details en controle en ben je de regie kwijt? Komt iedereen naar jou toe en heb jezelf niemand met wie je kunt sparren en reflecteren? Stimuleer je vitaliteit en een goede work-life balans in je organisatie, maar krijg je dat bij jezelf nog niet voor elkaar? Ben je succesvol in je organisatie en (toch) niet gelukkig? Zoek je een gesprekspartner op niveau die jou echte feedback geeft, direct, open, duidelijk en empatisch is in een prettige, discrete, kleinschalige en vertrouwde omgeving?

Wij gaan met jou samen aan de slag met een traject op maat om jou de regie weer terug te laten pakken over je (werkzame) leven!

Maatwerktraject voor executives

 • Executive coaching
 • Coaching en (kick)boksen
 • Voedings- en supplementen advies
 • Hypnotherapie voor onverwerkte trauma’s en belemmeringen

Refind At Work werkt succesvol samen met deze multinationals

Start vandaag nog met het terugbrengen van balans in je leven

Samen brengen we de balans in je leven terug zodat je alles weer aan kan. Of dat nou gerelateerd is aan relaties, werk, een dosering-probleem of een trauma; wij helpen jou.