De gezondheidswinkel met écht persoonlijk advies

Pomona is een gezondheidsadvieswinkel in vitaminen, (sport)voeding en natuurlijke cosmetica en bestaat al sinds 1939. Een begrip in ’t Gooi en daarbuiten. Sommige klanten komen al meer dan 60 jaar naar Pomona voor advies! En dat advies is altijd persoonlijk en op maat! Met een jarenlange kennis en ervaring op het gebied van gezondheidsklachten helpen ze bij Pomona mensen die kiezen voor een natuurlijk, gezond en actief leven. Bij het persoonlijke advies op maat worden zoveel mogelijk aspecten meegewogen: lichaam, geest, lifestyle, fitheid, voeding, medicijn gebruik, levensfase, leeftijd, etc. Een holistische aanpak dus en dat sluit uitstekend aan bij de visie van RefindYourself!

Bij Refind Yourself zijn we dan ook blij om onze cliënten, indien gewenst, te kunnen doorverwijzen naar Pomona voor een extra ondersteuning bij hun herstel en groei op het gebied van voeding en voedingssupplementen!

Pomona Gezondheidsadvieswinkel
Brinklaan 93
1404 KB Bussum

Direct contact met Pomona

Meer weten over Pomona Bussum?

Laat je inspireren door het overweldigende aanbod vitamines, (sport)voeding en cosmetica, gericht op een gezond leven in balans. Ontdek de persoonlijke touch en het advies op maat.

Start vandaag nog samen met Refind en breng de balans terug in je leven

Samen brengen we de balans in je leven terug zodat je alles weer aan kan. Of dat nou gerelateerd is aan relaties, werk, een dosering-probleem of een trauma; wij helpen jou.